IJswagen op locatie

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Voor een ijswagen inclusief ijscoman op locatie neemt u contact op met Italian Icecream uit Den Haag. Bij onze ijskar op locatie in regio Haaglanden of elders in Zuid-Holland genieten u en uw gasten altijd van het lekkerste verse Italiaanse ijs. Bent u benieuwd naar de prijs of beschikbaarheid? Ga dan gerust met onze medewerkers in gesprek en ontdek wat wij als ijscoman op locatie zoal voor u kunnen doen! Onze ijskar op locatie komt overal in regio Haaglanden en elders in Zuid-Holland.

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een ijswagen met ijscoman op locatie die u en uw gasten laat genieten

Hoe leuk is het om uw gasten te verrassen met een ijswagen met ijscoman op locatie? Italian Icecream komt graag met de ijswagen op uw feest of evenement in of nabij Zuid-Holland staan om u en uw gasten van het lekkerste ijs te voorzien. De minimale bestelwaarde bij onze ijskar op locatie in regio Haaglanden of elders in Zuid-Holland is 200 euro. Daar krijgt u tot 80 ijsjes met twee bollen voor, in een ijshoorn of beker. Buiten de regio Haaglanden rekenen wij voor een ijscoman op locatie 75 euro extra kosten. We bieden standaard diverse smaken aan, namelijk vanille, aardbei, pistache, stracciatella, chocolade, mango en citroen. Wilt u hier nog specifieke smaken aan toevoegen? Laat het ons weten en we houden er graag rekening mee wanneer onze ijswagen met ijscoman op uw locatie in Zuid-Holland komt.

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Neem contact met ons op

Neem voor het huren van onze ijskar op locatie in regio Haaglanden of elders in Zuid-Holland contact met ons op door te bellen naar 06 54 74 43 12. U kunt ook een e-mail sturen naar ijscoman426@gmail.com als u een ijswagen op locatie wilt regelen. Wilt u eerst weten hoe het ijs van de ijscoman op locatie smaakt? U bent van harte welkom om een ijsje te komen halen bij onze ijskar op een locatie bij u in de buurt in regio Haaglanden, Zuid-Holland. Wij zijn namelijk al twintig jaar gevestigd bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier en bij het Vredespaleis in Den Haag, dus kom gerust langs.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12