IJskar voor feestjes

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Voor het huren van een ijskar voor feestjes zit u goed bij Italian Icecream. Onze ijskar voor evenementen en feestjes boekt u met ons personeel voor op uw locatie in of nabij Zuid-Holland. We laten u genieten van het lekkerste ambachtelijke Italiaanse ijs. Vraag daarom gerust meer informatie op of plan direct een datum in met een van onze medewerkers.

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

De toegevoegde waarde van een ijskar voor feestjes en evenementen

Het huren van een ijskar voor feestjes en evenementen is altijd de spreekwoordelijke kers op de taart. Heeft u een feestje, evenement of een open dag gepland? Dan is het superleuk om een ijskar te laten komen. Italian Icecream komt met ijskar en personeel om de lekkerste ijsjes voor u te scheppen. De minimale bestelling is 200 euro. Daarvoor krijgt u maximaal 80 ijsjes met twee bollen, in een ijshoorn of beker. Houd u er rekening mee dat we voor een locatie buiten regio Haaglanden 75 euro extra rekenen. Wij verkopen ambachtelijk bereid Italiaans ijs in de smaken vanille, aardbei, pistache, stracciatella, chocolade, mango en citroen. Andere smaken van onze ijskar met ijscoman voor evenementen zijn in overleg mogelijk.

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Ontdek de mogelijkheden

Is een ijskar dé ideale aanvulling van uw feest? Ontdek dan de mogelijkheden bij ons. Voor het huren van een ijskar voor evenementen en feestjes in Zuid-Holland neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 54 74 43 12 of door een e-mail te sturen naar ijscoman426@gmail.com. Ook vindt u ons al meer dan twintig jaar op locatie bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier en bij het Vredespaleis in Den Haag. Kom gerust eens langs om uw wensen ten aanzien van de ijswagen op locatie te bespreken.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12