IJswagen huren met personeel

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Wanneer u een ijswagen wilt huren met personeel, kiest u voor de kwaliteit van Italian Icecream. We komen graag bij u op locatie in of nabij Zuid-Holland. Met ons altijd verse ijs weet u zeker dat u altijd geniet van heerlijke smaken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Onze ijscoman uit Den Haag voorziet u graag van meer informatie.

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een ijswagen huren met personeel die uw evenement opleukt

Heeft u een feest of evenement en wilt u hiervoor graag een ijswagen huren met personeel? Dan kiest u natuurlijk voor Italian Icecream. U geeft uw wensen wat betreft locatie, tijdstip, tijdsduur, aantallen, ijssmaken door aan ons, waarna we u een scherpe prijs bieden. Zodra u hiermee akkoord gaat, regelen we dat de ijswagen ruim op tijd op uw locatie in de omgeving van Zuid-Holland staat. We hanteren een minimum bestelling van 200 euro. Daarvoor krijgt u tot 80 ijsjes met twee bollen, in een ijshoorn of beker. Wilt u een ijswagen met personeel huren voor een evenement buiten de regio Haaglanden? Dan rekenen wij 75 euro extra kosten voor de mobiele ijsverkoop.

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Kom langs voor meer informatie

Voor een ijswagen huren met personeel neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 54 74 43 12 of door een e-mail te sturen naar ijscoman426@gmail.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze vestigingen. Wij zitten al meer dan twintig jaar op locatie bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier en bij het Vredespaleis in Den Haag. Kom eens langs en geniet van een heerlijk ijsje!

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12