IJskar voor bedrijven

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Als u een ijskar voor bedrijven zoekt, kiest u voor de ijswagen met personeel van Italian Icecream. Wij voorzien u graag van de lekkerste ijsjes. Hiervoor komen we bij u langs op locatie in Zuid-Holland. Ongeacht voor welke gelegenheid het is, onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een ijskar is voor evenementen van bedrijven ideaal

Heeft u binnenkort een evenement, personeelsfeestje of een open dag in Zuid-Holland? Hoe leuk is het dan om uw gasten van heerlijk vers Italiaans ijs te laten genieten. Met onze ijskar voor bedrijven of aan huis is dat zeker mogelijk. In onze ijswagen verkopen wij ambachtelijk bereid Italiaans schepijs. We bieden u diverse smaken aan, zoals vanille, aardbei, pistache, stracciatella, chocolade, mango en citroen. Heeft u specifieke voorkeuren voor andere smaken? Dan regelen we dit natuurlijk voor u. De minimale bestelling is 200 euro. Daar krijgt u maximaal 80 ijsjes met twee bollen voor, in een ijshoorn of beker. Wilt u ons inschakelen voor een evenement buiten de regio Haaglanden, hou dan rekening met 75 euro aan extra kosten. Ook komen we desgewenst met onze ijswagen inclusief personeel op locatie voor vrije verkoop.

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse om een ijskar inclusief Italiaanse ijscoman voor bedrijven op uw locatie langs te laten komen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden bij ons. Hiervoor komt u het best even langs of neemt u contact met ons op. Wij zijn gevestigd bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier en bij het Vredespaleis in Den Haag. Verder is het ook mogelijk om te bellen naar 06 54 74 43 12 of om een e-mail te sturen naar ijscoman426@gmail.com.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12