Een ijskar huren in regio Den Haag

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Als u een ijskar wilt huren in regio Den Haag of elders in Zuid-Holland, dan is de ijswagen van Italian Icecream dé wagen die u moet huren. Organiseert u binnenkort een evenement of gaat u bijvoorbeeld uw verjaardag groots vieren? Of gaat u een ander feest geven? Dan is het huren van een ijskar van dé ijsspecialist in regio Den Haag een origineel en leuk idee. In de ijswagen die u bij ons kunt huren, vindt u  zeven smaken heerlijk ijs van de beste kwaliteit. Al ons ijs wordt ambachtelijk gemaakt en is altijd vers.

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een ijskar huren met smaken voor iedereen in Den Haag

Wanneer u een feestje of evenement organiseert, wilt u uw gasten verrassen met iets origineels en iets lekkers. Het huren van een ijswagen in regio Den Haag of elders in Zuid-Holland is dan een uitkomst. De goede ijswagen van Italian Icecream uit Den Haag zorgt voor deze originele lekkernij. U verrast uw gasten dan met het lekkerste ambachtelijke ijs van de regio, in wel zeven verschillende smaken:

  • Stracciatella
  • Chocolade
  • Pistache
  • Aardbei
  • Mango
  • Citroen
  • Vanille

Wanneer u besluit om onze ijswagen te huren in Den Haag of elders in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Rotterdam, dan krijgt u minimaal 80 ijsjes met twee bollen. U heeft dan voor € 200,- aan ijs, wat de minimale afname is. Hierbij krijgt u ook de hoorntjes en bekertjes om het ijs in te serveren.

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Bel ons om afspraken te maken

Wilt u onze ijskar huren voor uw feest of evenement in Den Haag of ergens anders in Zuid-Holland? Bel ons dan even om afspraken te maken ten aanzien van de datum, de smaken die u wenst en andere zaken. U kunt onze ijswagen overigens ook in andere plaatsen dan Den Haag huren, want wij komen overal in Zuid-Holland. U bereikt ons voor het maken van afspraken via 06 54 74 43 12 of door het sturen van een e-mail naar ijscoman426@gmail.com. Wij vertellen u dan alles over het huren van een ijskar vanuit Den Haag.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12