Een ijskar huren in regio Rotterdam

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Wilt u voor een feest of evenement een ijskar huren in Rotterdam of nabije omgeving? Denk dan eens aan Italian Icecream uit Den Haag. Het ijs uit de ijskarren bij het Vredespaleis en bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier in Den Haag is wijd en zijd bekend en altijd staan er lange rijen bij onze ijskarren. Zo’n populaire ijskar kunt u nu ook huren voor uw feest of evenement in Rotterdam of omgeving.

 

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 

Een ijskar met ambachtelijk ijs huren in Rotterdam

Dat ons ijs zo populair is, is ook niet zo gek. Het wordt namelijk gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit, en het ijs wordt ook nog eens op een ambachtelijke manier gemaakt. In onze ijswagen voor ijsverkoop op locatie blijft het ijs lange tijd goed, ook omdat het goed bevroren blijft, zodat u onze ijskar uit Den Haag ook kunt huren in Rotterdam en omgeving. U verrast uw gasten dan met het lekkerste ijs, in wel zeven verschillende smaken.

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Bespreek met ons uw wensen en de mogelijkheden

Als u een ijskar wilt huren voor het feestje bij u thuis of evenement in Rotterdam of omgeving, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U ontdekt deze mogelijkheden als u belt naar 06 54 74 43 12 of als u uw wensen naar ons doorstuurt via ijscoman426@gmail.com. Wij vertellen u dan alles over de mogelijke opties.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12