IJskar laten langskomen

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Indien u een ijskar wilt laten langskomen op uw locatie in Zuid-Holland, kiest u voor het lekkere, verse Italiaanse ijs van Italian Icecream. Wij komen met onze ijswagen met personeel bij u op locatie. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Plan gerust een datum met ons in of vraag naar de mogelijkheden als u een ijskar wilt laten komen in het Westland!

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Een ijskar laten langskomen voor een feestje op locatie

Een ijskar laten langskomen is altijd een feestje, voor jong én oud. Heeft u een feestje, evenement of een open dag op de planning staan, waarvoor u een ijskar wilt laten komen in het Westland? Dan is het een ideaal moment om een ijskar met personeel te huren bij Italian Icecream uit Den Haag, zodat iedereen een lekker ijsje kan kiezen. De minimale bestelling bij ons is 200 euro. Daar krijgt u maximaal 80 ijsjes met twee bollen voor, in een ijshoorn of beker. Houd er rekening mee dat we voor een locatie buiten regio Haaglanden 75 euro extra rekenen. Ook kunt u een ijskar laten komen in het hele Westland, voor de vrije verkoop van ijs. Ook dan kiest u voor veel verschillende smaken uit onze ijswagen. Als u een ijskar wilt laten komen ergens in het Westland, dan heeft u de keuze uit veel verschillende smaken. Zo is er voor ieder wat wils als u een ijskar heeft laten komen in het Westland. Iedereen zal dus fan zijn als u een ijskar heeft laten langskomen

Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Benader ons of kom eens langs

Voor onze ijskar op locatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 54 74 43 12 of door een e-mail te sturen naar ijscoman426@gmail.com. We vertellen u dan graag wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement in Zuid-Holland en beantwoorden ook eventuele vragen over het laten langskomen van een ijskar. Bent u al nieuwsgierig naar onze ijsjes en wilt u een ijskar laten komen, ergens in het Westland? Kom dan naar onze vestiging bij het Kunstmuseum in het Statenkwartier of bij het Vredespaleis in Den Haag, ook als u een ijskar wilt laten langskomen. We bespreken dan samen de mogelijkheden als u een ijskar wilt laten komen in het Westland.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12