Een ijskar aan huis tijdens uw feestje in Den Haag

Vers ambachtelijk Italiaans ijs

Voor feesten en evenementen

✓ Ook vrije verkoop op locatie

Organiseert u binnenkort een feestje, en wilt u hiervoor een ijskar aan huis in bijvoorbeeld Den Haag of Rotterdam laten komen? Dan is dat mogelijk bij Italian Icecream. U krijgt dan een authentieke Italiaanse ijskar aan huis in de omgeving van Rotterdam en Den Haag, met daarin de ijssmaken die u wenst. U heeft de keuze uit zeven verschillende smaken. Verder wordt ons ijs ambachtelijk gemaakt met de beste ingrediënten en is het altijd vers.

 

Heeft u interesse in een ijscoman op locatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Het beste ijs in een ijskar aan huis in Den Haag of Rotterdam

Door het gebruik van de beste ingrediënten smaakt ons ijs overheerlijk. Wij gebruiken dan ook geen kunstmatige stoffen in ons ijs. Het is dan ook niet gek dat onze vaste ijscokramen, bij het Kunstmuseum Den Haag en vlak bij het Vredespaleis, dagelijks veel bezoekers trekken. In onze vaste kramen én bij een ijskar aan huis in Rotterdam of Den Haag heeft u de keuze uit de volgende smaken:

  • Vanille
  • Aardbei
  • Pistache
  • Stracciatella
  • Chocolade
  • Mango
  • Citroen
Italiaans ijs - italian ice cream

Op zoek naar een ijscoman voor uw feest, evenement of open dag?

Italian Icecream

Bel ons of kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u ook een ijskar aan huis laten komen in Rotterdam, Den Haag of elders in Zuid-Holland? Dat is een leuk idee als u bijvoorbeeld binnenkort een feestje geeft. U dient minimaal voor 200 euro aan ijs af te nemen. Daarvoor krijgt u maximaal 80 ijsjes met twee bollen, in een ijshoorn of beker. Woont u buiten de regio Haaglanden en wilt u een authentieke Italiaanse ijscoman aan huis huren? Hou dan rekening met 75 euro aan extra kosten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in het Statenkwartier of bij het Vredespaleis, of bel naar 06 54 74 43 12. Ook kunt u een e-mail sturen naar ijscoman426@gmail.com.

Italian Icecream Den Haag

Ik wil graag Meer informatie!

Bel of mail Jaap Verhey van Italian Icecream voor uw ijscoman op locatie of evenement.

Email: ijscoman426@gmail.com
Telefoon: 06 54 74 43 12